Over Goedkoop Dagje

Welkom op Goedkoop Dagje,

Ik woon samen met mijn partner en twee geweldige kinderen, een jongen genaamd Stefan en een jonger zusje genaamd Tessa op het heerlijke havengebied van Scheveningen. Maar de reden achter Goedkoop Dagje is eigenlijk jaren geleden al begonnen, na veel ellende en prive problemen met mijn ex kwam mijn huis in Utrecht destijds in de executie verkoop en hield ik een flinke rest hypotheek waar ik niet zomaar even vanaf kon komen. Uiteindelijk raakte ik ook nog eens mijn baan kwijt en moest ik helemaal opnieuw beginnen door werk weken te maken van 80 uur per week bij meerdere werkgevers verdeeld. Het leven bestond letterlijk uit werken en slapen en daarnaast heel zuinig te leven voor zover dat mogelijk was.

Na een aantal jaar was de restschuld al gehalveerd en kreeg ik langzaam aan weer wat lucht en leerde ik mijn huidige partner kennen en na een paar jaar kregen we eerst een zoon en daarna een dochter dus naast de rest hypotheek moesten we ook nog eens 2 kinderen onderhouden en leven van €50,- boodschappen geld per week en kregen we ook nog een jaartje ondersteuning via de voedselbank. Na 6 jaar van aflossen en aflossen was het dan eindelijk zover. Mijn hypotheek schuld was volledig afgelost en we konden weer redelijk normaal leven.

Dus zoals je wel kunt begrijpen moesten wij altijd erg zuinig leven en als wij dus eens wat leuks wilde doen dan mocht het zeker niet te veel kosten. Hoe goedkoper, hoe beter het natuurlijk was. 

Maar waarom dan Goedkoop Dagje?

Zoals je kunt begrijpen was het best vervelend om steeds om je heen te horen dat mensen met kinderen een dagje naar een Dierentuin gingen en de kinderen de grootste lol hadden terwijl ik met mijn gezin steeds thuis zat omdat je er gewoon geen geld voor had om naar de Dierentuin te gaan met de kinderen aangezien ik van €50,- per week moest leven.

Natuurlijk vind je dit een beetje sneu voor de kinderen en ga je andere oplossingen bedenken en zoals elke ouder weet kunnen kinderen prima lol maken en de leukste dagen hebben terwijl het eigenlijk helemaal niet zo veel hoeft te kosten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderboerderij, speeltuin of lekker een dagje het bos in of over het strand gaan slenteren en kastelen bouwen. Ondanks dat dit erg leuk is wil je ook wel eens wat anders dan de zelfde routine elk weekend en daardoor ben ik destijds internet gaan afspeuren naar de meest goedkope oplossingen om toch eens wat anders te kunnen gaan doen.

Maar helaas kom je dan snel op aanbiedingen sites uit waar meestal toch alleen de duurdere parken op adverteren en weinig te vinden is over goedkopere oplossingen en als je dan ook nog eens een hele avond aan het bieden bent op veilingsites voor een leuk dagje uit maar de prijs gewoon steeds te hoog opgevoerd word dan begint de enthousiasme toch al snel te zakken. Uiteindelijk kwamen wij wel op zat van leuke uitjes met de kinderen, maar dit was wel altijd erg veel zoeken geblazen.

Daarom wil ik op Goedkoop Dagje eigenlijk alle uitjes verzamelen die wij hebben gedaan om de kinderen op een goedkope manier een geweldige dag uit te bezorgen in Nederland en Belgie. Daarom wil ik ook alle mensen vragen om een bijdrage te leveren aan de website.

Hoe kan ik helpen om Goedkoop Dagje beter te maken?

Om Goedkoop Dagje weg beter te kunnen maken heb ik daarom ook alle hulp nodig van ouders, groot ouders, ooms en tantes en iedereen die maar wil helpen. Weet jij een leuk adres voor een betaalbaar dagje weg zoals een groot park, speeltuin, zwembad, Kinder speelparadijs, Monumenten, Museum en noem het allemaal maar op. Stuur ons dan alsjeblieft jou verhaal in met eventuele foto’s en wij zullen dit met liefde op onze website plaatsen. Je kunt jou verhaal emailen naar dit adres: werk@dvanbeek.net en in de email graag jullie ervaring vermelden met de locatie waar het georganiseerd word.

Hoe houden wij deze website online?

Zoals iedereen weet is een website online houden niet volledig gratis en komt er ook best wel wat tijd bij kijken om de website te onderhouden. Hiervoor plaatsen wij diverse reclames op de site om zo toch de kosten te kunnen dekken. Naast de vele kosten en de geringe inkomst is het online houden van de website ook alleen mogelijk als jullie als bezoekers en vrienden van deze site de site zouden willen promoten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van berichten via social media of bijvoorbeeld door de naam van de website door te vertellen aan vrienden en familie.

Samen kunnen wij Goedkoop dagje weg groot maken en onderhouden.

Daarom wil ik nu alvast al onze vrienden bedanken voor de inzet en steun aan deze pagina.

 

Heb je naar aanleiding van dit verhaal nog vragen dan kun je die altijd aan mij stellen.