Boerderij het Geertje

boerderij ’t Geertje

’t Geertje is een familiebedrijf. Wim en Ada namen de boerderij in 1982 over van zijn ouders en breidde de veestapel -die toen nog bestond uit koeien en varkens- uit met geiten. Inmiddels heeft de boerderij 30 melkkoeien, 30 varkens, en 125 melkgeiten, een zuivelmakerij, landwinkel, boerderij restaurant en worden er vele activiteiten georganiseerd.

De volgende generatie staat al klaar om de boerderij voort te zetten.

Activiteiten van het Geertje

Bij het geertje worden het hele jaar door vele activiteiten georganiseerd waar jong en oud veel plezier aan kunnen beleven. Je kunt er bijvoorbeeld spelen in de hooizolder, Eten en drinken in het natuurlijke restaurant, gebruik maken van het kaaswinkeltje maar bijvoorbeeld ook de geitjes de fles geven of lekker roeien op het water. Het geertje is voor kleine kinderen een heerlijke belevenis.

Dagelijkse activiteiten:

  • pony rijden
  • geitjes voeren
  • roeien / kanoën
  • met de rondvaartboot mee
  • marshmallows roosteren (van ongeveer oktober t/m maart)
  • er zijn verschillende wandelroutes voor kinderen en volwassenen

Overnachten op het Geertje

Bij stadsboerderij het Geertje kun je ook overnachten wanneer je lekker met de fiets op doorreis bent of wanneer je gewoon wat langer van de boerderij wilt genieten. Je kunt er maximaal 4 dagen blijven en hebt de keuze uit één van de 2 blokhutten of je kunt voor nog geen €5,- per nacht gebruik maken van het trekkersveldje. Op loopafstand van het Geertje vind je het Noord-AA waar je heerlijk kunt zwemmen of een bootje kunt huren bij de horeca. Daarnaast heb je bij het Noord-Aa ook een heerlijk wandel gebied en kun je de bus pakken naar bv. Zoetermeer om even lekker te winkelen of genieten van vele activiteiten.

 

Meer informatie over het geertje vind je op hun website:

Klik hier voor meer informatie

bezoekadres:

Geerweg 7
2381 LT
Zoeterwoude: Zuid – Holland

[intergeo id=”xYTM”][/intergeo]

 

Deel ons op je socials

Wat was uw ervaring , 1 ster is slecht en 10 sterren was perfect.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.goedkoopdagje.nl/nederland/zuid-holland/boerderij-het-geertje/

Geef een reactie

Your email address will not be published.