Gaya Zoo

Ga op reis in één van de mooiste dierentuinen van Nederland en ontmoet bijzondere dieren. In 2018 werd GaiaZOO door de ANWB opnieuw verkozen tot leukste uitje van Nederland! Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag!

De reis van de bezoekers begint op de Afrikaanse Savanna waar ’s werelds mooiste dieren te vinden zijn, zoals de imposante neushoorns en statige giraffen. Ook de razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, zijn thuis op de Savanna. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht bezoekers in de Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven het hoofd van de bezoekers door de takken!

Bijzondere diersoorten
In GaiaZOO kunnen bezoekers vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Tijdens de wandeling door een prachtig landschap in het Taiga gebied staan bezoekers oog in oog met wolven, lynxen, rode panda’s en muskusossen. Ontmoet in de Taiga/Volière Europa’s grootste roofvogel: de machtige monniksgier. Bovendien ontdekken bezoekers leuke dierenweetjes tijdens diverse dier(voeder)presentaties. Ervaren dierverzorgers vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Nieuw in GaiaZOO: de brulaap en de berberaap!

Spelen in de DinoDome of de JungleTour
GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs aan met de reusachtige DinoDome: Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

Genieten met een zachte ‘G’…
GaiaZOO wordt in 2018 nóg mooier! Tussen het Limburgse hart van GaiaZOO en de Taigaroute ligt een prachtige, natuurlijke vallei. Omgeven door dit unieke stukje natuur bouwt GaiaZOO in 2018 het: LIMBURGHUIS. In en rondom dit huis maken bezoekers kennis met bijzondere en bedreigde Limburgse diersoorten: vuursalamanders, eikelmuizen, korenwolven en meer!

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein!

Dentgenbachweg 105, Kerkrade
045-5676070

Deel ons op je socials

Wat was uw ervaring , 1 ster is slecht en 10 sterren was perfect.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.goedkoopdagje.nl/nederland/limburg/gaya-zoo/

Geef een reactie

Your email address will not be published.